Search

Waarom dreigingsniveau 4?

Er is heel wat te doen geweest toen ik in een eerdere post " What if ? " stelde dat de politiediensten mij - bij de organisatie van elke witte linten wandeling - telkens melden dat in dit land bedreigingsniveau 4 geldt en ik mij hardop afvroeg waarom ?

Tal van volgers kropen meteen in hun pen om te melden dat we al geruime tijd op niveau 2 zitten. Om hun woorden kracht bij te zetten, plaatsten ze ook screenshots van het crisiscentrum waar inderdaad niveau 2 vermeld staat.


Niet veel later had ik opnieuw de Ministeriële Besluiten vast ( jullie weten wel waarom ) en viel mijn oog op één overweging waarin staat wordt gemaakt van dreigingsniveau 4. Omdat ik vind dat we de politiediensten te vriend moeten houden en het niet ok is ze te beschuldigen van leugens ( of zelfs maar te denken dat ... ) heb ik deze mededeling in update gepost.

Juist is juist.

Maar... daarmee wist ik nog altijd niet waarom dit land op niveau 4 zit. Een vriend heeft het uitgezocht en het licht in de donkere tunnel doen schijnen. We zitten op niveau 4 omdat er in dat geval bijkomende federale ( vrijheidsbeperkende ) maatregelen kunnen opgelegd worden.

0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en