Search

Waarom niet? Daarom niet!

Bron: HLN

Toen de beslissing viel om de Horeca volledig te sluiten waren veel uitbaters van cafés, brasseries, restaurants en toeleveranciers van plan om een procedure in te stellen voor de Raad van State om de beslissing te doen nietig verklaren omdat er geen enkel bewijs voorlag dat de Horeca grote besmettingshaarden zijn en de overheid zich bovendien nooit de moeite had getroost om de tracingformulieren op te vragen.

Daags nadien viel in de pers te lezen dat de Federatie Horeca Vlaanderen (voorgezeten door CEO Matthias De Caluwé) de beslissing zou aanvechten voor de Raad van State, waardoor de meeste horeca uitbaters hun plannen terug opgeborgen hebben.

Immers, de Federatie zou hun collectieve belangen behartigen.

We hebben met zijn allen gewacht op de acties van Horeca Vlaanderen maar er nadien niets meer over gehoord. De Federatie heeft geen procedure ingesteld en haar leden in de kou laten staan.


Soms zegt een foto 1.000 x meer dan woorden.....

1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en