Search

We worden opnieuw belazerd


Ik heb in het verleden meerdere berichten gepost over de wijze waarop in dit land PCR testen verwerkt worden door de labo's.


Om niet in herhaling te vallen, zal ik mij beperken tot een samenvatting van de essentie :

  • de meerderheid van de wetenschap stelt dat PCR testen maximaal 30 x geamplificeerd mogen worden; als na 28 cycli niets gevonden wordt moet men concluderen dat de test negatief is.

  • Indien een staal 45 x geamplificeerd wordt, geeft dit altijd aanleiding tot valse positieven. Na 45 amplificaties zijn er 34 triljoen moleculen en vindt men altijd wel iets.

  • In België worden PCR testen altijd 45 x geamplificeerd tenzij men na 28-30 cycli een hoge virale load vindt. Het is pas als er na 45 cycli nog altijd niets gevonden is, dat de staal beschouwt wordt als negatief.

De overheid heeft nu beslist om met twee maten en gewichten te werken.

Voor personen die gevaccineerd zijn en die nog een PCR test ondergaan zal het staal enkel nog maximaal 28 x geamplificeerd worden. Wordt er na 28 amplificaties niets gevonden, is de test negatief.

Voor personen die niet gevaccineerd zijn en die een PCR test uitvoeren, zal men 45 x blijven amplificeren en de test pas negatief beschouwd worden als men na 45 x nog altijd niets gevonden heeft.


We zullen dus onherroepelijk weer een vertekend beeld krijgen in de testresultaten van gevaccineerden en niet gevaccineerden.


Wat zullen ze hiermee trachten te bewijzen ?

Dat er bij de gevaccineerden minder besmettingen voorkomen dan bij de niet-gevaccineerden, wat natuurlijk je reinste onzin is.


Met deze beslissing geeft de overheid stilzwijgend toe dat 1) het vaccin niet beschermt tegen het virus ( want gevaccineerden moeten zich nog altijd laten testen en worden dus per definitie beschouwd als niet beschermd tegen het virus & de varianten ) en 2) er maar echte virale moleculen kunnen gevonden worden tot 28 amplificaties en 45 x amplificeren heeft enkel tot doel om toch maar " iets " te kunnen vinden.

VS - Om corona vast te stellen bij gevaccineerden en ongevaccineerden gelden verschillende regels voor de PCR test - DissidentNL


1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en