Search

Wel, niet, wel, niet... wel... euhhhh... wat is het nu?

Het Wild Western verhaal van Astrazever..ia :

06.01.2021. Voorlopige toelating van EMA om te v@xen bij jongeren + 18 jaar.

Een week later : er mag niet gev@xed worden bij personen + 55jaar wegens risico op bloedklonters.

België beslist van niet te v@xen bij personen + 55 en - 18 jaar.


Nog een week later : er mag toch gev@xed worden bij personen +55 jaar. België beslist om te v@xen bij personen + 55 jaar.


Twee weken later : Denemarken stopt met v@xen wegens bloedklonters bij verschillende dertigers waarvan sommige met dodelijke afloop. Tal van andere landen stoppen om dezelfde reden ook met v@xen tot er nader onderzoek wordt gedaan.

België stopt - als enige land -niet. Het is allemaal flauwekul. Het v@x is veilig. We gaan eerst de 65+ v@ccineren en daarna de rest.

Enne... alle landen die hun Astra voorraden niet op gebruiken mogen ze aan België geven.


Tienduizenden mensen + 55 en + 65 worden gevaccineerd ( " toevallig " de leeftijdscategorie die nu het meest in het ziekenhuis en op IC ligt )


Er worden in België, kort na vaccinatie, een aantal gevallen van bloedklonters geregistreerd bij het FAGG waarvan sommige met dodelijke afloop, maar... dat heeft NIETS met het v@x te maken zegt men. Er vallen elk jaar doden door bloedklonters, ook bij jongere mensen. Al die flauwekul moet stoppen. Het v@x is veilig.


EMA bevestigt in een perscommuniqué dat er geen probleem is met het Astrazever vaccin. Verschillende landen hervatten en België doet gewoon verder wegens nooit gestopt.


Afgelopen week beslist België dan toch maar - in navolging van Nederland en Duitsland - om geen Astrazever vaccin meer toe te dienen bij + 60 jarigen. Reden ? Geen. Zomaar. ( yeah right )

06.04.2021 : EMA verklaart dat er TOCH een verband is tussen Astrazever vaccin en een trombose ( bloedklonters ).

"Er is een verband met het vaccin. Maar wat deze reactie veroorzaakt, dat weten we nog niet’, zegt Cavaleri."hoofd vaccinatiestrategie van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) "

Ze weten het niet, maar in plaats van te stoppen en verder onderzoek te doen, gaan ze toch verder met vaxxen omdat " de voordelen van het vaccin nog altijd opwegen tegen de nadelen ervan ".


Dus... dat in elk land een paar honderd mensen bloedklonters/ trombose krijgen en hieraan mogelijks sterven, dat is maar een detail. Collateral dammage. Zand erover.

Hetzelfde geldt overigens voor het Pfizer vaccin. In januari 2021 heb ik 14 WZC in Vlaanderen opgelijst die in de pers verschenen zijn omdat ze VOOR vaccinatie altijd volledig corona vrij waren gebleven en kort NA vaccinatie plots een grote uitbraak kenden met tot wel 70% van de bewoners en het personeel ernstig ziek + helaas ook behoorlijk veel doden van bewoners die voordien gezond waren.

Wat zegden de experten ? Geen enkel verband met het vaccin. De uitbraak was te wijten aan de Britse variant. Einde verhaal.

Nochtans was dit slechts het topje van de ijsberg. Veel andere WZC hebben na vaccinatie ook uitbraken gekend maar de pers niet gehaald omdat de Directie en het personeel zwijgt als vermoord ( met uitzondering van een paar klokkenluiders die anoniem hun hart gelucht hebben, mij toevertrouwd is wat er bij hun op de werkvloer gebeurd is en gebeurt maar te bang zijn om er officieel mee naar buiten te komen omdat ze zwijgplicht hebben + familieleden van slachtoffers die er kapot van zijn maar niets ondernemen tegen het rusthuis ). Zo gaat dat in dit in dit land.


Wat zegt u ? Bent u perplex ? Dat dekt de lading niet.


Het is een misdaad tegen de menselijkheid dat België verder toepassing blijft maken van experimentele vaccins die nog in een onderzoeksfase verkeren en waarover nog maar weinig geweten is behalve ... dat er levensbedreigende bijwerkingen kunnen zijn, er al een aardig aantal bijwerkingen effectief geregistreerd zijn ( en ongetwijfeld ook geweten is dat de stijging in de ziekenhuisopnames niets te maken heeft met het virus maar met bijwerkingen van de vaccinaties )


Hoeveel patiënten in ziekenhuizen zijn reeds gevaccineerd ?

Waarom wordt het profiel van ziekenhuispatiënten niet kenbaar gemaakt ? Waarom mompelen ziekenhuisartsen tussen neus en lippen wanneer het gaat over 1) het aantal patiënten in hun ziekenhuis en ICU 2) hun leeftijd 3) de onderliggende aandoeningen ( behalve zo nu en dan eens dat zwaarlijvigheid nog altijd het grootste risico is ) en 4) .. of ze gevaccineerd zijn of niet ?


Is er dan geen enkele ziekenhuisarts, verpleegkundige, zorg-kundige, zorgmanager of administratief personeelslid van een ziekenhuis en een WZC dat zijn boekje durft open te doen en de zwijgplicht durft te doorbreken ( behalve die ene hoofdverpleegster in Wallonië en een paar artsen die ontslagen zijn )? Is het behoud van een baan en loon belangrijker dan een mensenleven? Is dat het waard om te zwijgen of erger nog te liegen ? Shame on you all.


Houd goed voor ogen dat de waarheid altijd aan het licht komt en de verantwoordelijkheden hun straf niet zullen ontlopen. https://www.demorgen.be/.../ema-ziet-dan-toch-verband.../..."0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en