Search

Wetenschappelijke analyse van de cijfers: manipulatie en er is iets op til...

Bericht van een klokkenluider wiens anonimiteit ik waarborg :


" Beste Carine,

Het lijkt erop dat de correcties van de over-rapportering van eind oktober voltooid zijn. De cumul is aan het afvlakken.

Concreet zijn er meer dan 2000 ziekenhuisopnames te veel gerapporteerd (Piek cumul 1321 op 3 nov - -718 wat de cumul was op 20 juni = 2039) en eigenlijk dient daar nog de extra overlijdens tussen 20 juni en 3 nov bijgeteld te worden, waar we niets over weten door de over-rapportering.

De cumul-curve dient altijd dalend te zijn indien er correct gerapporteerd wordt. In het beste geval kan ze horizontaal lopen, wat dan betekent dat er geen overlijdens in de ziekenhuizen zijn.

Ik hou deze nauwlettend in de gaten.


Er is duidelijk weer iets op til. Sciensano is weer volop aan het over-rapporteren. Teller staat op vandaag al op +60, te verhogen met het aantal overlijdens in de ziekenhuizen sinds 10 januari.


-----------

Zoals eerder al meermaals gemeld worden de cijfers door Sciensano periodiek gemanipuleerd om de zaken artificieel erger voor te stellen dan ze in werkelijkheid zijn.

Tijdens de beweerde piek periodes werden de dagelijkse ziekenhuisontslagen gedurende lange tijd NIET in mindering gebracht van het totaal aantal ziekenhuisopnames waardoor het leek dat er elke dag alleen maar ziekenhuisopnames bij kwamen en de ziekenhuizen op barsten stonden.

Hiervoor is meermaals naar Minister Vandenbroucke, Corona commissaris Pedro Facon en Sciensano geschreven. Ze hebben de vraag waarom ziekenhuisontslagen niet in mindering werden gebracht ( met de bewijzen ) nooit beantwoord.


Na de aanvang van de tweede lockdown zijn de ziekenhuisontslagen wel in mindering gebracht en hebben we het totaal aantal ziekenhuisopnames gestaag opnieuw zien zakken.

Het aantal C19 overlijdens overigens ook ( die zich nog altijd hoofdzakelijk in de categorie van de bejaarden situeren ).

Wanneer de cijfers " te goed " worden ( zoals nu al een ruim 2 weken het geval is ) worden de cijfers artificieel terug opgetrokken via over-rapportering. Er is dus inderdaad terug iets op til ( dixit de klokkenluider ).0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en