Search

WHO: Europees vaccinatiebeleid voor kinderen tussen 6 en 17 jaar

In de gevallen dat de toelating van de ouders vereist is, moeten gezondheidswerkers oudere kinderen toelaten om zelf toestemming te geven voor een vaccinatie (vanaf de leeftijd van 12 jaar).

Bron: WHO


En hier is dan het Europees vaccinatiebeleid voor kinderen tussen 6 en 17 jaar van ..... de WHO.


" Toelating van de ouders is vereist voor medische inverventies met inbegrip van vaccinaties.

In de gevallen dat de toelating van de ouders vereist is, moeten gezondheidswerkers oudere kinderen toelaten om zelf toestemming te geven voor een vaccinatie (vanaf de leeftijd van 12 jaar). De informatie die verstrekt wordt aan het kind moet in overeenstemming zijn met hun evoluerende mentale capaciteit en het niveau van hun mentale maturiteit.


Alle landen van de WHO worden aangespoord om de instructies te volgen waaronder : het begeleiden en opbouwen van bekwaamheid van zorgverstrekkers om geïnformeerde toelating (door kinderen) voor vaccinatie te bewerkstelligen en af te rekenen met bijzondere situaties."


Wat zegt de WHO hier nu eigenlijk? Leer de zorgverstrekkers om kinderen +12 jaar zodanig te manipuleren dat zij hun toestemming verlenen met een vaccinatie en leer ze tactieken om ze op andere gedachten te brengen als zij zich verzetten?

Plaats dit nu naast de uitspraken van Pierre Van Dame in het Vlaams Parlement dd.17.07.2020 waar hij stelde dat de overheid moet overwegen om de privacy wetten (lees : zelfsbeschikkingsrecht van de mens) opzij te zetten in naam van de volksgezondheid, dan weet u waar hij dàt vandaan heeft gehaald.


Als er één democratisch verkozen politieker in dit land, hierin mee gaat, staat het land op zijn kop. It's not going to happen... as in NOT IN A MILLION YEARS.
0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en