Search

WHO Vaccine Safety Summit 2.12.2019

Samenvatting van de besprekingen in onderstaande video:

Experten uit alle lidstaten van de WHO bespreken het feit dat steeds meer artsen en andere gezondheidswerkers de veiligheid van vaccins in twijfel trekken omdat er behoorlijk wat geregistreerde vaccinatieschade is, variëren van mild tot zeer ernstig met tijdelijke of niet tijdelijke lange termijn gevolgen.

1) Er bestaat inderdaad geregistreerde vaccinatieschade die veroorzaakt wordt door de adjuvants die toegevoegd worden aan de recombinant van het vaccin ( maw het wordt niet ontkend )

Die adjuvants zjin noodzakelijk om het vaccin te doen werken.

Het is juist dat onderzoek uitgewezen heeft dat de specifieke adjuvants die tegenwoordig toegevoegd worden kunnen leiden tot ernstige nevenwerkingen.

2) De ernstige vaccinatie schade met onomkeerbare gevolgen op lange termijn komt slechts in beperkte gevallen voor, maar 1 of een paar ernstige schadegevallen volstaan om de veiligheid van het vaccin voor iedereen in vraag te stellen.

3) Er wordt te weinig onderzoek gedaan naar de langetermijneffecten van de toevoegingen/adjuvants. Er moet veel meer geïnvesteerd worden in wetenschappelijk onderzoek naar vaccinatie schade. Er wordt ook te weinig onderzoek gedaan naar de mogelijke schade die veroorzaakt kan worden door het combineren van verschillende vaccins. Er is nog veel vaccin wetenschap vereist.


Conclusie : ze weten niet of vaccins veilig zijn.


_______ Op basis van de standpunten die vertolkt werden tijdens de WHO Vaccine Safety Summit komt het er eigenlijk op neer dat vaccinatie vergelijkbaar is met Russische roulette. 5 lege kogelgaten. 1 kogel.

Is dit geruststellend ? Neen. Want, wat als net bij u die ene kogel zit ? Wat als u behoort tot de 1% of zelfs 0,1% voor wie het niet werkt en u ernstige onomkeerbare schade oploopt of erger nog, sterft ?

Wil u dat risico lopen ? Om dan nadien toch uw vrijheid NIET terug te krijgen en nog altijd verplicht te worden tot het dragen van een mondmasker, het respecteren van de afstandsregel, mogelijke verplichte quarantaine enz.... omdat ze niet weten of het vaccin werkt en/of u nog besmet zal worden en/of besmettelijk zal zijn?0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en