Search

WHO waarschuwt voor dramatische herfst

Niet de US, niet Zuid-Amerika, niet Australië en Nieuw-Zeeland, niet Afrika, niet het Midden-Oosten, niet Japan, China en andere Aziatische landen, niet de Baltische staten, maar .... Europa.

Waarom Europa ? Omdat het narratief en de Great Reset hier het beste "werkt ".


Ik voorspelde reeds begin mei 2021 dat we in het najaar terug vertrokken zijn voor een toer. Opnieuw een sterke opflakkering van een virus variant, derde lockdown met vele vrijheidsbeperkende maatregelen hoewel tegen dan het grootste deel van de bevolking ingeënt zal zijn met een product waarvan niemand precies weet wat het is. Maar.... daar zullen ze een mouw aanpassen. Ze zullen wel '" iets " verzinnen en daar worden we nu al via allerlei persberichten op voorbereid, kwestie van de angst er in te houden.


Vorige week lazen we in de pers dat uit een rapport van de Gezondheidsraad blijkt dat we dit najaar een zwaarder griepseizoen zullen meemaken. Ja, ze weten dit al ettelijke maanden op voorhand en ... daarom is het belangrijk dat iedereen zich in het najaar laat inenten met het griepvaccin waarvan ook niemand weet wat er in zit EN alle gevaccineerden ook nog eens een derde corona spuit laten zetten ( zie eerdere post voor meer details ).


Nu pakt de WHO ook uit met een waarschuwing voor een dramatische herfst. " Het beëindigen van de lockdowns en het oppakken van het sociale leven, biedt kansen aan de uiterst besmettelijke Delta-variant om genadeloos toe te slaan "


Als we de woordvoerder van de WHO ( Dr Harris ) mogelijk geloven is de delta variant 70% tot 100% besmettelijker ( humm... ) en beschermt het vaccin niet tegen deze variant. In vrijwel exact dezelfde bewoordingen als onze vriend Tedros tijdens de persconferentie van vorige week ( zie eerdere post met video ) verklaart ook Dr. Harris dat " vaccinatie geen einde zal stellen aan de pandemie; de pandemie zal pas eindigen als de circulatie van het virus geëlimineerd is " ( waarmee ook zij dus eigenlijk letterlijk zegt dat de "vaccins" voor geen meter werken ).


Noot : de " uiterst besmettelijke delta variant " = de Indische variant die al een aantal maanden in ons land is en juist niemendal doet. De cijfers blijven aanhoudend zakken. Tot daar het uiterst besmettelijk karakter......


Voor de volledige toespraak van Dr. Harris klik hier en scroll naar beneden tot aan de podcast : https://www.newstalk.com/news/who-warns-of-high-risk-of-covid-19-surge-in-europe-this-autumn-1208783


Om zeker te zijn dat de boodschap goed tot ons zou doordringen heeft de WHO ook haar Europees Regiodirecteur, Hans Kluge, aangeduid als woordvoerder.


Volgens Hans baart de Delta-variant van het virus, voorheen de Indiase variant, zorgen. Hoewel die mutatie in Europa nog niet de overhand heeft, rukt hij snel op. De mutatie is besmettelijker, agressiever en de aanwijzingen stapelen zich op dat het opgebouwde immuunsystemen weet te omzeilen. Dat houdt dus in dat mensen die al eerder besmet zijn geweest, of gevaccineerd zijn, niet zonder meer beschermd zijn tegen Delta "


Mmmm... toch wel vreemd dat Hans zo iets zegt want.... de Vlaamse MSM heeft vorige week nadrukkelijk in vette letters gekopt : " Goed nieuws ! Het vaccin beschermt ook tegen delta variant! ".


Yeah right. Ze pakken ons echt wel voor eerste klas idioten.

De leugen is zo doorzichtig dat het hilarisch wordt.

Hilarisch slecht, wel te verstaan 😀


Als toemaatje dringt Hans Kluger er bij ( al dan niet gevaccineerde ) mensen die per se op reis willen deze zomer op aan voorzichtig te zijn en vooral zoveel mogelijk de coronamaatregelen in acht te nemen. Oftewel: ‘Gebruik je gezond verstand en breng deze breekbare vooruitgang niet in gevaar. Was je handen, houd afstand, kies voor de buitenlucht en draag een mondkapje’


Dit advies is geheel overbodig.

  • De gevaccineerden zijn nog steeds zo bang dat ze nog altijd een mondmasker dragen, enkel een ontsmette winkelkar willen, hun handen nog steeds overvloedig wassen en ontsmetten, afstand houden en niet buiten komen tenzij noodzakelijk.

  • de controlegroep van niet-gevaccineerden daarentegen lachen zich kapot met die onzin 😂

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/who-waarschuwt-europa-voor-dramatische-herfst


1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en

NOODHULP ARDENNEN

We weten ondertussen allemaal dat en welke schade de overstromingen op 15-16 juli 2021 veroorzaakt hebben. Vandaag, 8 dagen later zijn in sommige gemeenten en dorpen het puin gedeeltelijk geruimd maar