Search

Wie hoopt de komende zomer naar Spanje te kunnen reizen, vergeet het maar

"Pedro Sánchez heeft tijdens de Raad van Bestuur van de World Tourism Organization, afgelopen dinsdag, aangekondigd dat Spanje tijdens de zomer van 2021 niet bij machte zal zijn om internationale toeristen te ontvangen.

De Spaanse president is ervan overtuigd dat pas 70% van de bevolking gevaccineerd zal zijn tegen C19 rond het einde van de zomer en Spanje alsdan "geleidelijk" bereid zal zijn om internationale toeristen te ontvangen.


"Alleen massale vaccinatie zal de weg openen naar de de normaliteit die we willen " zei de president in zijn toespraak tot de Raad van Bestuur.

Bovendien heeft Sanchez erop gewezen dat de huidige crisis mogelijkheden biedt om de transformaties door te voeren met als doel " het configureren van een meer duurzame toeristische sector, verankerd in het milieu en met respect voor de diversiteit en identiteit van elke plaats". Toerisme zal moeten geïnspireerd worden door digitalisering, ecologie, diversiteit, gelijkheid en duurzame ontwikkeling doelen (SDG's).


___________

Transformatie. Klinkt bekend in de oren. Waar hebben we dit nog gelezen ? En wie heeft het hier al jaren over ? Onze vrienden Klauss & co ! En de VN, en de EU en ...

https://www.preferente.com/.../sanchez-ahuyenta-al...0 comments

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en