Search

Wij tegen zij

Wij : Oudjaar OF Nieuwjaar ( de twee mocht niet ) binnen in huis, in gezinsverband, met maximum 1 toegelaten knuffelcontact per gezin ( terwijl in het M.B. van 29.11 één per gezinslid staat ).

Veel discussies. We hadden het allemaal verkeerd begrepen !

1 per gezin of maximum 4 personen buiten maar die mochten dan wel niet naar binnen om bvb naar toilet te gaan. En ... avondklok vanaf 22 u in Brussel en Wallonië en 00:00 uur voor Vlaanderen, dus ... geen aftellen tot middernacht, geen feest voor de brave Belgen. Strenge controles door politie die mocht binnen vallen om één en ander te controleren en boete van hoeveel-was-het-ook-alweer voor wie de regels niet naleefde. Veel poeha en dreigementen in de pers.


Zij ? Zogenaamde digitale Nieuwjaarsreceptie Open VLD. Leuk bandje erbij voor de animatie. 7 personen in een tv studio. Evident niet van dezelfde bubbel. Iedereen zonder mondmasker. Egbert en Alexander op minder dan 1,5 meter van elkaar, lekker glaasje wijn even op de tafel gedeponeerd voor de foto. Thumbs up.


Dank je wel Eline De Munck voor dit gebaar.

Highly appreciated.

Wie nog twijfelde, weet nu wel zeker dat de regels die zij ons opleggen niet voor hen gelden en zij zowel achter de schermen als voor een camera gewoon hun goesting doen. No rules.1 comment

Recent Posts

See All

UPDATE NOODHULP ARDENNEN

24.07.2021 13.00 uur We moeten de actie van morgen 25.07. uitstellen. De Gouverneur van Luik heeft geadviseerd om te evacueren. De stuwdam van Eupen wordt vandaag terug open gezet omdat er vandaag en